Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

2018 DGS Ek Yerleştirme Kayıtları

2018-2019 Eğitim-öğretim yılında Dikey Geçiş Sınavı Ek Yerleştirme sonuçları ile Üniversitemiz bünyesinde yer alan;

• Açıköğretim Programlarına yerleşen öğrencilerimiz, kayıtlarıyla ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirler.

Örgün, II.Öğretim veya Uzaktan Eğitim programlarına yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri  30 Ekim - 02 Kasım 2018 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin kayıtları için önlisans diplomasının onaylı suretinden başka herhangi bir belge istenilmemektedir. Kayıtlar ilgilinin bizzat kendisinin veya vekilinin başvurması halinde yapılacaktır. Posta ile evrak gönderimine bağlı olarak kayıt yapılmayacaktır. 2018-2019  eğitim-öğretim yılı öğrenci katkı payları ve öğrenim ücreti miktarları için lütfen tıklayınız.

DGS Sınavı Yerleştirmeleri ile ilgili sayısal verilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.