BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

ARKEOLOJİ BÖLÜMÜ KAZILARI FOTOĞRAF SERGİSİ VE 14. ARKEOLOJİ GÜNLERİ PANELİ

03.05.2017 tarihinde Arkeoloji Bölümünün gerçekleştirdiği 60 Yıllık Çınarın Anadolu Arkeolojisinde Bıraktığı İzler isimli Sergi, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veyis DEĞİRMENÇAY tarafından açıldı. Sergiye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat YATKIN, Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin YURTTAŞ, Erzurum Arkeoloji Müzesi Müdürü Mustafa ERKMEN, Müzeci Arkeologlar, Arkeoloji ve Sanat Tarihi öğrencileri katıldı. Arkeoloji Bölümünün ikinci kez düzenlediği resim sergisi, öğretim üyelerimizin gerçekleştirdiği Altıntepe, Ayanis, Alabanda, Kyzikos, Zeytinliada ve Parion Kazıları resim ve posterlerle katılımcılara sunuldu.

Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyelerinin gerçekleştirdiği Arkeolojik kazıların bir önceki sezonda yapılan çalışmaları içeren 14. Arkeoloji Günleri Paneli 03.05.2017 tarihinde Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet KARAOSMANOĞLU’nun açılış konuşmasıyla başlamış ve gün boyu yapılan sunumlarla devam etmiştir.