GENÇ AKRANLAR ÖĞRENCİ EĞİTİCİ BELGELERİNİ ALDI

ATAİDEM, ATASEM ve Milli Eğitim Bakanlığı İşbirliğiyle yürütülen “Genç Akranlara Yönelik Değerler Eğitimi Öğrenci Eğitici Programı” çerçevesinde, 37 üniversite öğrencisi ilköğretim öğrencileriyle buluşarak değer paylaşımında bulundu.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ö. İrfan Küfrevioğlu ve Erzurum İl Milli Eğitimi Müdürü Yüksel Arslan‘ın katılımıyla gerçekleştirilen törende, 37 öğrenciye “Öğrenci Eğitici Belgesi” takdim edildi.

1 hafta teorik, 1 hafta uygulamalı olarak gerçekleştirilen projede öğrenciler; etkili iletişim, hitabet, değerler ve içerik oluşturma yöntemleri, liderlik eğitimleri, drama ve oyun etkinlikleri kapsamında aldıkları eğitimin yanı sıra, zararlı alışkanlıklar, önleyici tedbirler ve şiddet konusunda yapılan seminerlere de katılım gösterdi. 1 hafta uygulamalı olan eğitimde, öğrenciler Polis Amca İlkokulu, Kültür Kurumu İlkokulu gibi 5 ilkokulda uygulama yaparak, değerleri ilköğretim öğrencileriyle buluşturdular.

BASIN MERKEZİ