BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Edebiyat Fakültesi

Prof. Dr. Veyis Değirmençay “Ulu Ârif Çelebi”yi Anlattı

Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veyis Değirmençay, 27 Ocak Cumartesi günü Koyunoğlu Müzesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya Fikir ve Sanat Adamları Derneği ve Selçuk Üniversitesi Selçuklu Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği Yaşayan Konya Hafızası İkindi Sohbetlerinde “Ulu Ârif Çelebi” hakkında söyleşi yaptı. Programın sonunda Prof. Dr. Veyis Değirmençay’a Selçuk Üniversitesi Mevlana Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Temizel tarafından günün anısına hediye takdim edildi.