BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

PROF. DR. VEYİS DEĞİRMENÇAY VE PROF DR. NİMET YILDIRIM TEBRİZ ÜNİVERSİTESİ ŞEHRİYAR FESTİVALİNE KATILDILAR

14-19 Eylül 2017 tarihlerinde İran’ın Tebriz şehrinde gerçekleştirilen 3. Uluslararası Şehriyar Festivali'ne katılan Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veyis DEĞİRMENÇAY ve Fars Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nimet YILDIRIM Tebriz Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret ettiler. Üniversitemiz ile Tebriz Üniversitesi arasında bilimsel, akademik ve kültürel ilişkiler konularında görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca Tebriz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığını da ziyaret eden hocalarımız, Fakülte Dekanı, Fars Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı ve diğer öğretim üyeleri ile Fars Dili ve Edebiyatı konusunda görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulundular.