BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Prof. Dr. Veyis DEĞİRMENÇAY’a Uluslararası Şehriyar Kültür Nişanı Verildi

Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veyis DEĞİRMENÇAY, İran İslam Cumhuriyeti Tebriz Üniversitesi tarafından Uluslararası Şehriyar Kültür Nişanı’na layık görüldü.

14-18 Eylül 2017 tarihinde İran İslam Cumhuriyeti Tebriz Üniversitesi ve aynı üniversitenin Kafkasya, Anadolu ve Orta Asya Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen törene; İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Kültür Danışmanı Ali Asgar Şiirdust, Tebriz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Rıza Purmuhammedi, Tebriz Üniversitesi Kafkasya Anadolu ve Orta Asya Araştırmaları Merkezi Müdürü Dr. Ahmed Ferşbafiyan, İslami Kültür ve İlişkileri Teşkilatı Müdürü Dr. Resul İsmailzade, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum, Tiflis, Nahçıvan Konsolosları ve üst düzey yetkililer katıldı.