BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Arkeoloji

Yrd. Doç. Dr. Hasan KASAPOĞLU ve Arş. Gör. Büşra Elif KASAPOĞLU “Kuzey Ege ve Komşuları Klasik Dönem Seramikleri (MÖ 480-323/300)” Adlı Uluslararası Sempozyuma Katıldı.

Arkeoloji Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç.Dr. Hasan KASAPOĞLU ve Arş. Gör. Büşra Elif KASAPOĞLU, 17-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında, Yunanistan’ın Selanik şehrin’de, Aristotle University of Thessaloniki - School of History and Archaeology Department ve DemocritusUniversity of Thrace - Department of Language, Literature and Culture of TheBlack Sea Countries tarafından düzenlenen “Classical Pottery of the Northern Aegean and its Periphery (480-323/300 BC) - Kuzey Ege ve Komşuları Klasik Dönem Seramikleri (MÖ 480-323/300)” adlı uluslararası sempozyuma katılarak “ClassicalPottery from Parion in Troas / Troas Bölgesi Kenti Parion’dan ele geçen Klasik Dönem Seramikleri” başlıklı bildiriyi iki bölüm halinde sunmuşlardır.