Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Atatürk Üniversitesi

A Journey through Scientific Writing: My Experience as an Author, Reviewer, and Editor Seminer Duyurusu

Metodoloji Destek Ofisi’nce tertiplenen “A  Journey through Scientific Writing: My Experience as an Author, Reviewer, and  Editor” adlı seminer Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı misafir öğretim üyesi Prof. A. M. Abd El-Aty tarafından 22 Ocak 2019 tarihinde 10:00-12:00 ve 13:00-15:00 saatleri arasında Kültür Merkezi  Mavi Salon’da verilecektir. Seminerin konusu bilimsel makale yazımı ve yayımı süreçlerini kapsamaktadır. Dili İngilizce’dir. Tüm öğretim elemanlarımız ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.