Sigortalılar Şubesi

ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIMI NİHAİ SONUÇLARI VE İSTENİLEN BELGELER

Atatürk Üniversitesi merkez teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığıyla 08.04.2019 tarihinde ilan edilen sürekli işçi kadroları için, Erzurum 4. Noteri tarafından çekilen kura sonucu mülakat sınavına girmeye hak kazanan aday ilana ilişkin itirazlar değerlendirilmiş olup, nihai liste aşağıdadır.

Atanmaya hak kazanan adaylar, aşağıda istenilen belgeleri 21.05.2019 / 24.05.2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığı Sigortalılar Şefliğine mesai saati bitimine (16.00) kadar getirmeleri gerekmektedir.