BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Eylül Ayı Ek Ders Ücretleri

- Eylül ayı Ek Ders ücretleri,  4 Eylül 2017 - 01 Ekim 2017 tarihleri arasında olmak üzere toplam 4 haftalık düzenlenecektir.

- Ders yükü ile ilgili alanlara ilk iki hafta için 0, sonraki iki hafta için öğretim üyesinin/elemanının görev niteliğine göre (0, 5, 10 veya 12) zorunlu ders yükü girilecek ve hem dönem dersleri, hem uzmanlık alan dersi hem de danışmanlıklar işlenecektir.

- Akademik takvimi normal takvimden farklı olan fakülteler/yüksekokullar için dersler başlayana kadar zorunlu ders yüküne 0 girilecektir, dersler başladıktan sonra öğretim üyesinin/elemanının görev niteliğine göre (0, 5, 10 veya 12) zorunlu ders yükü  girilecek ve hem dönem dersleri, hem uzmanlık alan dersi hem de danışmanlıklar işlenecektir.

- Ek Ders formları en geç 25 Eylül 2017Pazartesi günü mesai bitimine kadar birimlere teslim edilecektir. Bu tarihe kadar Ek Ders ücret formlarını teslim etmeyenler bir sonraki ayla birlikte Ek Ders ücretlerini alabileceklerdir.

- 4 Eylül Pazartesi günü resmi tatil olduğu için bu güne ders yükü yazılmayacaktır.

Prof. Dr. Medine GÜLLÜCE
Rektör Yardımcısı