İÇ VE DIŞ PAYDAŞLARIMIZ İLE İLETİŞİMİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın ile Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman ve sendika üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Çomaklı, üniversitenin dünden bugüne eğitim ve akademi alanlarında gerçekleştirdiği atılımlar ile ileriye dönük planları hakkında bilgiler aktardı. Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversitenin çehresini değiştiren ve yeni bir yol haritası çizen “Yeni Nesil Tasarım ve Dönüşüm Projesi”nin Yeni YÖK vizyonuna uygun şekilde yürütülmeye devam ettiğini, bu kapsamda diğer tüm paydaşlar ile ilişkilerin üst seviyede tutulduğunu vurguladı.

Kentle iç içe, etkileşim halinde bir bilim ve eğitim kurumu olan Atatürk Üniversitesinin bütün çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu ve personel ayırt etmeksizin üniversiteye hizmet eden her çalışanın hakkını koruduklarını ifade eden Rektör Çomaklı, nazik ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise üniversitelerin personeli ile barışık kurumlar olmalarının önemine değinerek bunun ülkemizin bilimsel geleceği açısından gerekliliğini belirtti. Atatürk Üniversitesinin kente ve bölgeye sadece eğitimde ve kültürel yaşamda değil sosyo-ekonomik alanlarda da önemli katkılar sağladığını aktaran Yalçın, misafirperverliğinden dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür ederek kendisine ve yönetimine başarılar diledi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ