BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Mayıs Ayı Ek Ders Ücretleri

- Mayıs ayı Ek Ders ücretleri, 30 Nisan 2018 - 3 Haziran 2018 tarihleri arasında olmak üzere toplam 5 haftalık düzenlenecektir.

- Ders yükü ile ilgili alanlara ilk 3 hafta için (30 Nisan 2018 - 20 Mayıs 2018) öğretim üyesinin/elemanının görev niteliğine göre (0, 5, 10 veya 12) zorunlu ders yükü  girilecek ve hem dönem dersleri, hem uzmanlık alan dersi hem de danışmanlıklar işlenecektir. Kalan 2 hafta için (21 Mayıs 2018 - 3 Haziran 2018) zorunlu ders yüküne 0 girilecek ve uzmanlık alan dersi ve danışmanlıklar işlenecektir.

- Final sınavları için sınav ücret formları doldurulacaktır.

- 1 Mayıs 2018 Salı ve 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü resmî tatil olduğu için sistem tarafından kapatılacaktır.

- Ek Ders formları en geç 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar birimlere teslim edilecektir. Bu tarihe kadar Ek Ders ücret formlarını teslim etmeyenler bir sonraki ayla birlikte Ek Ders ücretlerini alabileceklerdir.

Prof. Dr. Medine GÜLLÜCE
Rektör Yardımcısı