MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN’DAN, REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Memur-Sen Konfederasyonu Başkanı Ali Yalçın, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Ali Yalçın’a, Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman ve sendika üyeleri refakat etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette, misafirperverliğinden dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür eden Başkan Yalçın, Atatürk Üniversitesi’nde görev yapmakta olan birçok Memur-Sen üyesi olduğuna işaret ederek, çalışan haklarının korunması ve gözetilmesi hususunda, Atatürk Üniversitesi’nin örnek teşkil eden bir kurum olduğunu söyledi.

Atatürk Üniversitesi’nin bütün çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu ve personel ayırt etmeksizin üniversiteye hizmet eden her çalışanın kendileri için değerli olduğunu ifade eden Rektör Çomaklı, Başkan Ali Yalçın’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BASIN  MERKEZİ