BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Nisan Ayı Ek Ders Ücretleri

- Nisan ayı Ek Ders ücretleri, 2 Nisan 2018 - 29 Nisan 2018 tarihleri arasında olmak üzere toplam 4 haftalık düzenlenecektir.

- Ders yükü ile ilgili alanlara öğretim üyesinin/elemanının görev niteliğine göre (0, 5, 10 veya 12) zorunlu ders yükü girilecek ve hem dönem dersleri hem uzmanlık alan dersi hem de danışmanlıklar işlenecektir.

- 23 Nisan 2018 Pazartesi günü resmi tatil olduğu için sistem tarafından kapatılacaktır.

- Ek Ders formları en geç 24 Nisan 2018 Salı günü mesai bitimine kadar birimlere teslim edilecektir. Bu tarihe kadar Ek Ders ücret formlarını teslim etmeyenler bir sonraki ayla birlikte Ek Ders ücretlerini alabileceklerdir.

Prof. Dr. Medine GÜLLÜCE
Rektör Yardımcısı