TÜBİTAK BAŞKAN YARDIMCISI ARCAKLIOĞLU VE ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PINARBAŞI, REKTÖR ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ

Atatürk Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi’nin düzenlediği, “Akademik AR-GE Destekleri” konulu konferansa katılmak üzere Erzurum’a gelen TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Ziyaretin öncesinde Kültür Merkezi Mavi Salon’da, Akademik AR-GE Destekleri konusunda konferans veren Arcaklıoğlu, akademik proje desteklerinden bahsederek, TÜBİTAK projeleriyle ilgili soruları yanıtladı. Konferansa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Çelik ile Prof. Dr. Medine Güllüce, Proje Ofisi Müdürü Prof. Dr. Hasan Özdemir ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Konferansın ardından Rektör Çomaklı’yı makamında ziyaret eden TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Arcaklıoğlu ve Rektör Pınarbaşı, Çomaklı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Verilen konferans ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi’nin her türlü bilimsel, sosyal ve kültürel çalışmanın içinde yer aldığını belirterek, TÜBİTAK’a sıklıkla proje başvurusunda bulunacaklarını ifade etti.

BASIN  MERKEZİ