“BUZ VE KAR’DAN GELENEKSEL ERZURUM KÜLTÜR SOKAĞI” AÇILIŞI YAPILDI

Uluslararası Kış Kentleri Sempozyumu Kapsamında, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi yerleşim alanında “Buz ve Kardan Geleneksel Erzurum Kültür Sokağı” temalı workshop ve sergisi, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkaç, Dekanımız Prof. Dr. Hasan Yılmaz ve katılımcılar eşliğinde ziyaretlere açıldı.

Fikrini ve tasarımını Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yılmaz'ın yaptığı Erzurum Kültür Sokağını, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Bulat ve ekibi yoğun çalışmanın sonucunda ortaya çıkarmışlardır.

Buz ve Kardan Geleneksel Erzurum Sokağı, Şubat ayı boyunca ziyarete açık olacaktır.

BASIN  MERKEZİ