BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Arkeoloji

Prof. Dr. Mehmet IŞIKLI Ege Üniversitesi'nde Konferans Verdi

Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet IŞIKLI Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Konferans verdi

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Konferansları kapsamında düzenlenen “Ayanis Kalesi’nde Yeni Bir Dini-Krali Mekan; Podyumlu Salon’’ başlıklı konferans Üniversitemiz Öğretim Üyesi, Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi A.B.D. Dalı Başkanı ve Van/Ayanis Kalesi Kazı Başkanı Prof. Dr. Mehmet IŞIKLI tarafından 28 Kasım Salı günü gerçekleştirilmiştir. Ayanis Kalesi Kazısını devraldığı Prof. Dr. Altan ÇİLİNGİROĞLU’nun yanı sıra Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nden öğretim üyeleri ve öğrencilerde konferansa katılmıştır.