SEMERKAND TV RADYO GENEL MÜDÜRÜ MURAT GÜRBÜZ’DEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Semerkand TV Radyo Genel Müdürü Murat Gürbüz, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti.

Erzurum’da Ramazan ayının ayrı bir havada geçtiğini belirten Rektör Çomaklı “Toplum olarak bizi biz yapan değerlerimizi ve geleneklerimizi Ramazan ayında daha derinden hissediyoruz. Bu kadim şehirde yaşanan Ramazan ayı bizlere hoşgörüyü, dayanışmayı ve kardeşlik duygularını daha fazla hatırlatıyor ve ruhuna uygun yaşamamızı sağlıyor. Bu vesileyle Erzurum’a iftar programı yapmak için gelen ve Ramazan’da Erzurum’un havasını tüm Türkiye ile paylaşacak olan Semerkand TV Radyo Genel Müdürü Murat Gürbüz ve ekibini kutluyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Şehr-i Ramazan iftar programı Erzurum çekimleri için şehre gelen Semerkand TV Radyo Genel Müdürü Murat Gürbüz, Ramazan ayının dokusuna uygun bir mekân olan Çifte Minareli Medresede program yapacak olmaktan oldukça mutlu olduğunu ifade etti. Erzurum’un Ramazan ayındaki methini duyduğunu ve şehre geldiği andan itibaren buna şahit olduğunu dile getiren Gürbüz, misafirperverliğinden dolayı Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti.

Erzurum'da Ramazan-ı Şerif ve Asr-ı Saadet'in konuşulacağı Şehr-i Ramazan iftar programının konuğu Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerinden İsmail Altun olacak.

BASIN  MERKEZİ